Opdracht: Conversie en vindbaarheid website verbeteren

Met als opvallend resultaat, dat ik binnen een aantal weken meerdere keren ben benaderd door mensen die iets op maat willen laten maken, gevolgd door opdrachten te krijgen voor een aantal projecten. En deze hebben mij via de website gevonden.

Opdracht: Ontwikkelen van nieuwe website en vindbaarheid verbeteren

Sinds de laatste aanpassingen aan de site liep het bezoek op de Plastifix site niet zoals verwacht verder op maar het daalde. Stradas gevraagd te onderzoeken waardoor dit kwam en voor zover mogelijk dit op te lossen. Stradas heeft de vinger op de zere plek gelegd en de site opnieuw ingericht, diverse zaken aangepast en er voor gezorgd dat er meer reuring op de site kwam door o.a. facebook en onze nieuwspagina prominenter in beeld te zetten. Deze opzet en de tips en tricks van Stradas hebben er voor zorg gedragen dat wij in januari beduidend meer bezoekers op en 50% meer aanvragen via internet /socialmedia hebben ontvangen. De Offerte van Stradas was duidelijk, ook voor digibeten, de prijs fair, de service prima en de resultaten boven verwachting. Wilt u meer bereiken met internet marketing en social media, dan raden wij u Stradas van harte aan! 

Opdracht: Marketingplan en uitvoering in SEA en SEO

De nauwgezetheid die je verwacht als je hem ontmoet strookt metde resultaten die hij levert. Cas heeft mijn SEO en SEA geregeld endaar heb ik al een aantal hele sappige vruchten van mogen plukken!

Opdracht: Marketing en promotie websites

Afgelopen voorjaar heb ik Cas gevraagd om de vindbaarheid van mijn website eens te bekijken en daar waar nodig te optimaliseren. Mijn webteksten waren eerder al door Arjan onder handen genomen maar er zijn natuurlijk nog meer dingen die gedaan moeten worden om je website optimaal vindbaar te maken voor je doelgroep.

Cas kijkt kritisch naar je website en denkt mee hoe je, naast de technische aspecten van het optimaliseren (zoals Plugins, koppelingen met statistieken etc) zelf ook kunt bijdragen aan het verhogen van je vindbaarheid zoals b.v. bloggen.

Afgelopen week heb ik de eerste aanvraag via mijn website binnen gekregen met het verzoek om een afspraak voor de inrichting van een hotel in Amsterdam. Ik vind het heel bijzonder dat ik via mijn site gevonden en benaderd ben. In mijn branche is het gebruikelijk dat men met bekenden werkt en er wordt dus maar weinig gezocht naar nieuwe (onbekende) bureaus.

Voor mij dus een teken dat dit echt werkt!
Cas heeft ook voor onze stichting (St. opvang van Zwerfdieren in Andalusië) een facebook campagne opgezet. Binnen 1 dag tijd leidde dit al tot 94 nieuwe “likes” van onze nieuwe FBpagina.

Cas werkt snel, is pro-actief en weet je te motiveren om ook zelf het optimale te doen om je vindbaarheid te verbeteren. Ik kan Cas dan ook van harte aanbevelen!

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid

Vandaag vroeg ik aan een cliënt hoe zij bij mij terecht gekomen was. “Gewoon gegoogled en jij stond boven aan.” Een mooi moment om Cas de Vree van Stradas in het zonnetje te zetten, als dank voor de manier waarop hij de vindbaarheid van mijn site heeft verbeterd.