Opdracht: Marketingplan en uitvoering in SEA en SEO

De nauwgezetheid die je verwacht als je hem ontmoet strookt metde resultaten die hij levert. Cas heeft mijn SEO en SEA geregeld endaar heb ik al een aantal hele sappige vruchten van mogen plukken!

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid en Conversie

Cas heb ik vorig jaar gevraagd om eens onze website onder de loep te nemen. Los van het feit ik geheel niet bekend ben met de techniek achter websites, was ik ook in zijn geheel niet op de hoogte van het feit of ik überhaupt vindbaar was, en welke potentiele klanten onze website bezoeken. Nadat Cas een inventarisatie had gemaakt, kwam al snel naar voren dat een actie wel interessant kon zijn voor mijn bedrijf. De teksten van de website werden onder handen genomen, en adwords werd voor mij een nieuw begrip. Cas is zeer proactief, dus een en ander werd snel gerealiseerd. Door een aantal aanpassingen door Cas doorgevoerd, is mijn website: a) beter vindbaar, waardoor klanten in heel Nederland ons vinden; b) en staat hoog in Google; Dus voor iedereen die met zijn website gevonden wil worden, waar ook ter wereld, kan ik Cas de Vree van Stradas Online Marketing & Strategie van harte aanbevelen

Opdracht: Marketing en promotie websites

Afgelopen voorjaar heb ik Cas gevraagd om de vindbaarheid van mijn website eens te bekijken en daar waar nodig te optimaliseren. Mijn webteksten waren eerder al door Arjan onder handen genomen maar er zijn natuurlijk nog meer dingen die gedaan moeten worden om je website optimaal vindbaar te maken voor je doelgroep.

Cas kijkt kritisch naar je website en denkt mee hoe je, naast de technische aspecten van het optimaliseren (zoals Plugins, koppelingen met statistieken etc) zelf ook kunt bijdragen aan het verhogen van je vindbaarheid zoals b.v. bloggen.

Afgelopen week heb ik de eerste aanvraag via mijn website binnen gekregen met het verzoek om een afspraak voor de inrichting van een hotel in Amsterdam. Ik vind het heel bijzonder dat ik via mijn site gevonden en benaderd ben. In mijn branche is het gebruikelijk dat men met bekenden werkt en er wordt dus maar weinig gezocht naar nieuwe (onbekende) bureaus.

Voor mij dus een teken dat dit echt werkt!
Cas heeft ook voor onze stichting (St. opvang van Zwerfdieren in Andalusië) een facebook campagne opgezet. Binnen 1 dag tijd leidde dit al tot 94 nieuwe “likes” van onze nieuwe FBpagina.

Cas werkt snel, is pro-actief en weet je te motiveren om ook zelf het optimale te doen om je vindbaarheid te verbeteren. Ik kan Cas dan ook van harte aanbevelen!

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid van de website en optimaliseren van de Google Ads campagne.

De cijfers van mijn host tot en met gisteren. Dat wordt een nieuw record. Belangrijk is ook het succes van de AdWordscampagne. Maar nog belangrijker is dat ik telefoontjes en e-mailberichten krijg van bedrijven waar ik nooit eerder contact mee had.

Opdracht: Scan uitvoeren van Marketingstrategie en Uitwerkingsplan.

Voor onze Claassen, Moolenbeek & Partners website heb je een analyse/scan uitgevoerd. De bevindingen heb je vastgelegd in een 4 bladige rapportage waarbij je heel goed uiteenzet wat de bevindingen zijn en welke oplossingen passend zijn. Ook heb je hiervoor de moeite genomen om ons toe te lichten hoe wij dit advies moesten interpreteren en toepassen. Strevend naar perfectie heb je de opdracht uitgevoerd en wel voor een zeer redelijke prijs. Wij zijn zeer content met je advies en hebben daarom ook de moeite genomen dit bij de CM&P BV partners onder de aandacht te brengen. Dank voor deze inspanning en het resultaat dat er toe zal leiden dat wij je nog beter kunnen aanbevelen.