Opdracht: Conversie en vindbaarheid website verbeteren

Met als opvallend resultaat, dat ik binnen een aantal weken meerdere keren ben benaderd door mensen die iets op maat willen laten maken, gevolgd door opdrachten te krijgen voor een aantal projecten. En deze hebben mij via de website gevonden.

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid Pedicure praktijk

Na een prettig 1 op 1 gesprek met Cas bood hij aan mijn website eens kosteloos door te lichten. Tijdens datzelfde gesprek begreep ik dat Cas ook zogenaamde Google partner is. Dat sprak mij ook zeer aan.

Cas is begonnen Google Analytics in te stellen zodat ik kon zien hoeveel potentiële klanten mijn site bezochten. Cas heeft ook contact gezocht met mijn websitebouwer. Daarnaast heeft Cas voor mij de tekst hier en daar aangepast, met name op essentiële zoektermen. Cas gaf van tevoren door hoeveel uur hij hiermee bezig zou zijn en wanneer hij tijd voor deze klus zou hebben. Ik vond het erg fijn om te weten waar ik aan toe was. Mijn website heeft inmiddels gemiddeld genomen zeker het dubbele aantal bezoekers, en dat was na 1 maand al gerealiseerd. En de prijs-kwaliteit verhouding is top!

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid en Conversie

Cas heb ik vorig jaar gevraagd om eens onze website onder de loep te nemen. Los van het feit ik geheel niet bekend ben met de techniek achter websites, was ik ook in zijn geheel niet op de hoogte van het feit of ik überhaupt vindbaar was, en welke potentiele klanten onze website bezoeken. Nadat Cas een inventarisatie had gemaakt, kwam al snel naar voren dat een actie wel interessant kon zijn voor mijn bedrijf. De teksten van de website werden onder handen genomen, en adwords werd voor mij een nieuw begrip. Cas is zeer proactief, dus een en ander werd snel gerealiseerd. Door een aantal aanpassingen door Cas doorgevoerd, is mijn website: a) beter vindbaar, waardoor klanten in heel Nederland ons vinden; b) en staat hoog in Google; Dus voor iedereen die met zijn website gevonden wil worden, waar ook ter wereld, kan ik Cas de Vree van Stradas Online Marketing & Strategie van harte aanbevelen