Opdracht: Optimaliseren Google Ads campagnes

Wij leveren software voor personeelsplanning, interne communicatie en onboarding. Dit zijn verschillende applicaties voor vele branches in diverse landen. Dat zorgt online voor een diversiteit aan Google Ads campagnes. Om een goede start te maken, door de bomen het bos te kunnen blijven zien en niet alles zelf te hoeven uitzoeken, bijhouden en optimaliseren hebben we voor SEA de hulp van Stradas ingeroepen. En daar zijn we zeer tevreden mee. We hebben regelmatig contact en verbeteren continu. Stradas is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorgt ervoor dat wij voldoende inzicht hebben in de performance van onze campagnes.”

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid Pedicure praktijk

Na een prettig 1 op 1 gesprek met Cas bood hij aan mijn website eens kosteloos door te lichten. Tijdens datzelfde gesprek begreep ik dat Cas ook zogenaamde Google partner is. Dat sprak mij ook zeer aan.

Cas is begonnen Google Analytics in te stellen zodat ik kon zien hoeveel potentiële klanten mijn site bezochten. Cas heeft ook contact gezocht met mijn websitebouwer. Daarnaast heeft Cas voor mij de tekst hier en daar aangepast, met name op essentiële zoektermen. Cas gaf van tevoren door hoeveel uur hij hiermee bezig zou zijn en wanneer hij tijd voor deze klus zou hebben. Ik vond het erg fijn om te weten waar ik aan toe was. Mijn website heeft inmiddels gemiddeld genomen zeker het dubbele aantal bezoekers, en dat was na 1 maand al gerealiseerd. En de prijs-kwaliteit verhouding is top!

Opdracht: Optimaliseren Google Campagne

Vorig jaar vroeg ik aan Cas om eens naar mijn Adwordscampagne te kijken. Het was allemaal wel erg duur in verhouding tot wat het opleverde. Zelf vond ik dat ik dat het allemaal aardig onder de knie had. Dus dat hele Adwordsgedoe was gewoon geldklopperij. Maar vooruit, laat ik er nog een expert naar laten kijken.

Nou, dat heb ik geweten. Cas had het probleem in no time gevonden. Ik betaalde al jaren voor kliks van mensen die mijn services helemaal niet zochten. Duizenden euro’s heb ik besteed aan mensen die blij waren met google translate. Dat zijn wel de laatste mensen waar ik als vertaalbureau voor wil betalen!

Daarna is het hard gegaan. Cas bekijkt elke maand de stand van zaken en verfijnt en verfijnt. En hoe meer hij verfijnt, hoe drukker ik het krijg. Ik heb Cas nu zelfs moeten smeken om alsjeblieft een week voor mijn vakantie mijn campagne stop te zetten. Anders lig ik voor pampus in mijn vakantie. Wat een gigantisch luxeprobleem!

Opdracht: Verbeteren van de vindbaarheid van de website

Een half jaar geleden had ik een gesprek met Cas de Vree van Stradas Online Marketing over de vindbaarheid van mijn website. Bij de gebruikelijke zoekmachines stond ik bij sommige zoekwoorden op pagina 1, bij andere pas op pagina 2 of 3, of zelf verder. Ik sprak met Cas af dat hij een half jaar lang elke maand een bepaalde tijd met mijn site bezig zou zijn, gericht op een betere vindbaarheid. Cas hield een analyse bij, zoekwoorden en teksten werden verbeterd en hier en daar loste hij ook nog een ander probleempje op. Het half jaar is voorbij. Tijd om de balans op te maken. Gemiddeld heb ik nu 2 tot 3 nieuwe klanten per week. De normale zomerpiek ‘help, het ging in de vakantie niet goed, er moet iets gebeuren.’, werd een zomerexplosie. En nu de herfst is begonnen, gaat de stroom door. Op de vraag ‘hoe kom je bij mij terecht?’ zeggen de meesten ‘Via Google’. Ik blijk dus veel beter vindbaar. En het had nog beter gekund. Cas stuurde me, zoals afgesproken, maandelijks een tip of een opdracht waarmee ik zelf ook kon bijdragen aan de vindbaarheid. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet optimaal heb benut…

Opdracht: Ontwikkelen van nieuwe website en vindbaarheid verbeteren

Sinds de laatste aanpassingen aan de site liep het bezoek op de Plastifix site niet zoals verwacht verder op maar het daalde. Stradas gevraagd te onderzoeken waardoor dit kwam en voor zover mogelijk dit op te lossen. Stradas heeft de vinger op de zere plek gelegd en de site opnieuw ingericht, diverse zaken aangepast en er voor gezorgd dat er meer reuring op de site kwam door o.a. facebook en onze nieuwspagina prominenter in beeld te zetten. Deze opzet en de tips en tricks van Stradas hebben er voor zorg gedragen dat wij in januari beduidend meer bezoekers op en 50% meer aanvragen via internet /socialmedia hebben ontvangen. De Offerte van Stradas was duidelijk, ook voor digibeten, de prijs fair, de service prima en de resultaten boven verwachting. Wilt u meer bereiken met internet marketing en social media, dan raden wij u Stradas van harte aan! 

Opdracht: Marketingplan en uitvoering in SEA en SEO

De nauwgezetheid die je verwacht als je hem ontmoet strookt metde resultaten die hij levert. Cas heeft mijn SEO en SEA geregeld endaar heb ik al een aantal hele sappige vruchten van mogen plukken!

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid en Conversie

Cas heb ik vorig jaar gevraagd om eens onze website onder de loep te nemen. Los van het feit ik geheel niet bekend ben met de techniek achter websites, was ik ook in zijn geheel niet op de hoogte van het feit of ik überhaupt vindbaar was, en welke potentiele klanten onze website bezoeken. Nadat Cas een inventarisatie had gemaakt, kwam al snel naar voren dat een actie wel interessant kon zijn voor mijn bedrijf. De teksten van de website werden onder handen genomen, en adwords werd voor mij een nieuw begrip. Cas is zeer proactief, dus een en ander werd snel gerealiseerd. Door een aantal aanpassingen door Cas doorgevoerd, is mijn website: a) beter vindbaar, waardoor klanten in heel Nederland ons vinden; b) en staat hoog in Google; Dus voor iedereen die met zijn website gevonden wil worden, waar ook ter wereld, kan ik Cas de Vree van Stradas Online Marketing & Strategie van harte aanbevelen

Opdracht: Verbeteren vindbaarheid

Vandaag vroeg ik aan een cliënt hoe zij bij mij terecht gekomen was. “Gewoon gegoogled en jij stond boven aan.” Een mooi moment om Cas de Vree van Stradas in het zonnetje te zetten, als dank voor de manier waarop hij de vindbaarheid van mijn site heeft verbeterd.

Opdracht: Online strategie, website optimalisatie en Adwords Campagne

Ik krijg 1 aanvraag per week maar wel steeds beter inderdaad. De eerste was 1000 euro toen 10000 euro en vorige week 500000 euro. De aanvraag van 1000 euro is inmiddels een order geworden en geleverd!

Opdracht: Optimaliseren van Adwords Campagne

Een ‘all-time high’ qua unieke bezoekers volgens mijn statistieken. Een dat in een maand met maar twintig werkdagen.