Belangrijke aspecten:
SEA- en SEO-kennis en ervaring
Groeipositie (groeiend bedrijf)
Actief meedenken
Ervaring met Google Analytics/ Online Tools
Bij voorkeur de Google-certificaten voor Analytics en Google Ads in bezit
Wordpress/website ervaring

Gezocht: Online Marketeer (SEO en SEA) – Purmerend

Ben jij de online marketeer die het leuk vindt om te werken aan de vindbaarheid van bedrijven? En constant op zoek is naar optimalisaties in websites en online advertentiecampagnes? Denk jij graag mee over strategieën waarmee bedrijven beter zichtbaar worden? En vind je het leuk om verder te groeien in je functie en in het bedrijf?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van diverse online marketingkanalen voor diverse klanten. Het zwaartepunt ligt op SEO en SEA gebied.

Je houdt je bezig met de opzet en optimalisatie van Google Ads campagnes. Je zorgt ervoor dat het budget goed wordt besteed, de juiste zoekwoorden worden getarget, er genoeg relevante mensen op de websites terecht komen en slimme strategieën worden gebruikt om de campagnes verder te verbeteren.

Je optimaliseert websites om te zorgen dat ze beter vindbaar worden, houdt de statistieken in de gaten en stuurt bij op de zoekwoorden, teksten, analyseert bezoekersgedrag en draagt actief nieuwe ideeën aan. Op SEO-gebied ben jij degene die posities in de gaten houdt, en de website optimalisaties en benodigde content monitort en proactief optimalisatie-ideeën bedenkt. Ook ben je verantwoordelijk voor het coördineren van nieuwe website projecten.

Aangezien je komt te werken binnen een klein team, zal je een vast klantenbestand onder je beheer krijgen. Je werkt samen met je collega om samen het bedrijf op een goede manier te vertegenwoordigen en bedrijfsprocessen te verbeteren.

Wie ben jij: je begrijpt als geen ander dat internet een zeer belangrijke bron is voor de zichtbaarheid van het bedrijf en het opdoen van nieuwe contacten c.q. klanten  Als persoon heb je minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau, je hebt ervaring met soortgelijke werkzaamheden en bij voorkeur ervaring met online marketing (Google Analytics / Google Ads Editor, SEO, Online Tools, Wodpress), je bent proactief en je ziet wat er moet gebeuren moet. Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen om tot het beste resultaat voor de klant te komen. Een pré is het hebben van de Google certificaten op het gebied van Google Analytics en Google Ads of je staat ervoor open om deze te behalen. Je bent in het bezit van eigen vervoer, vindt het geen probleem om bij tijd en wijle alleen te werken en hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Wat wordt je geboden? Een contract in overleg (parttime of fulltime). Een afwisselende, fijne baan waarin je veel vrijheid hebt qua invulling van uren en waar je je voor langere tijd aan wilt verbinden. De werkplek is in Purmerend, waar je samenwerkt met de eigenaar van het bedrijf en een andere parttime medewerker. Wanneer je je werk goed doet, uit dat zich in positief resultaat door de nieuwe content op websites en goed presterende campagnes. Het salaris is in overleg en afhankelijk van jouw kennis en vaardigheden. Ben jij op zoek naar een baan in online marketing ?

Stuur dan een mail naar info@stradas.nl met je CV en je motivatie.