Online marketing is een verzamelnaam voor alle activiteiten die ervoor zorgen dat er meer bezoekers naar een website komen. En nog belangrijker: Contact met jouw bedrijf gaan opnemen! Daarvoor zorgen wij.

Meer omzet uit online activiteiten

We bepalen samen  welke online marketing middelen geschikt zijn voor het bedrijf en de huidige en nieuwe klanten!

Als wij ons werk goed doen komt het bedrijf in contact met de potentiële klant.

Online marketing is een brede term. Dit kan betekenen dat we kijken naar een nieuwe website of aanpassingen op de huidige website, een volledig of gedeeltelijk online marketing plan, zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren, social media, concept ontwikkeling en nog veel meer mogelijkheden. Afgestemd op de wensen gaan wij aan de slag.

Gratis analyse

Benieuwd met welke online marketing middelen je bedrijf verder kan groeien? Vraag de gratis analyse aan. We bekijken de online aanwezigheid en geven een aantal concrete tips!

* indicates required field

Langdurige klanten voor je bedrijf

We zorgen ervoor dat we werken aan het doel van de onderneming. Dat betekent in de meeste gevallen  het opbouwen van langdurige klantenrelaties voor het bedrijf. We bekijken hoe we zoveel mogelijk mensen in de doelgroep kunnen bereiken. En wanneer die mensen worden bereikt deze zo goed mogelijk te laten “converteren”. Dit betekent dat deze bezoekers ook het doel van uw website of campagne behalen. Doelen kunnen zijn:

  • Contact aanvragen
  • Leads en offertes
  • Producten afnemen
  • Bepaalde pagina’s bezoeken
  • Downloaden van e-books
  • Cursussen afnemen
  • Informatie opvragen
  • Etc

Waarom Stradas?

http://www.dreamstime.com/-image25594546Wij hebben jarenlange ervaring in online ondernemen en online marketing. Vanuit een bedrijfskundige en project management achtergrond kunnen we ons goed verplaatsen in de opdrachtgever. En daarmee actief meedenken met de wensen. Daarmee leveren wij niet slechts “websites” of “social media” maar denken actief met de online marketing strategie mee en zetten daarvoor de juiste middelen in!

Stradas werkt voor kleine zzp’ers tot grotere bedrijven en is gevestigd in Hoorn, Noord Holland

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact Opnemen