Opdracht: Marketing en promotie websites

Afgelopen voorjaar heb ik Cas gevraagd om de vindbaarheid van mijn website eens te bekijken en daar waar nodig te optimaliseren. Mijn webteksten waren eerder al door Arjan onder handen genomen maar er zijn natuurlijk nog meer dingen die gedaan moeten worden om je website optimaal vindbaar te maken voor je doelgroep.

Cas kijkt kritisch naar je website en denkt mee hoe je, naast de technische aspecten van het optimaliseren (zoals Plugins, koppelingen met statistieken etc) zelf ook kunt bijdragen aan het verhogen van je vindbaarheid zoals b.v. bloggen.

Afgelopen week heb ik de eerste aanvraag via mijn website binnen gekregen met het verzoek om een afspraak voor de inrichting van een hotel in Amsterdam. Ik vind het heel bijzonder dat ik via mijn site gevonden en benaderd ben. In mijn branche is het gebruikelijk dat men met bekenden werkt en er wordt dus maar weinig gezocht naar nieuwe (onbekende) bureaus.

Voor mij dus een teken dat dit echt werkt!
Cas heeft ook voor onze stichting (St. opvang van Zwerfdieren in Andalusië) een facebook campagne opgezet. Binnen 1 dag tijd leidde dit al tot 94 nieuwe “likes” van onze nieuwe FBpagina.

Cas werkt snel, is pro-actief en weet je te motiveren om ook zelf het optimale te doen om je vindbaarheid te verbeteren. Ik kan Cas dan ook van harte aanbevelen!