Is het van belang om Google Plus te gebruiken?

Google plus is een social media netwerk net zoal twitter, facebook, youtube en linkedin. Nog niet veel ondernemers maken gebruik van de mogelijkheden. Het platform wordt niet veel gebruikt maar kan wel bidragen aan de vindbaarheid en het aantal bezoekers naar de website.

1. Informatie

Stradas Google Plus
Met een Google Plus pagina vertel je tegen google dat je eigenaar van je website bent en lever je extra informatie zoals branche, adresgegevens en een koppeling. Zo kunnen bezoekers als ze je bedrijf zoeken direct meer informatie zien.  Alle nuttige informatie vind de bezoeker al direct op google zonder verder te zoeken. Daarnaast indexeren de belangrijkste pagina’s direct. Zoals je hiernaast ziet voor Stradas.

2. Vindbaarheid

Doordat de Google plus pagina is gekoppeld zal dit een positieve invloed hebben op e zoekresultaten van je website.

3. Directe publicatie

Nieuwe berichten op Google plus worden direct in de resultaten opgenomen en kun je dus ook direct terugvinden.

Conclusie: Maak een Google plus pagina aan en koppel hem aan de website zodat je beter vindbaar wordt.

Stradas zet regelmatig Google plus pagina’s voor ondernemers op inclusief alle relevante handelingen. Neem contact op voor meer informatie.