Online marketing inzetten

Online marketing betekent dat we bezoekers zo effectief mogelijk naar het doel van uw website begeleiden. Met als doel om de omzet uit online activiteiten te verhogen, conversie van bezoekers te verhogen en online zo goed mogelijk bij de behoefte van de doelgroep aan te sluiten.

We zetten online marketing in om:

Uw website prestaties inzichtelijk te maken

Door uw statistieken goed te interpreteren en de doelen op uw website te meten worden de prestaties zichtbaar. Hiermee kunnen we direct aangeven hoe u de website kunt aanpassen om goed op uw doelgroep aan te sluiten


Conversie van uw website verbeteren met gemiddeld 30%

Conversie betekent het percentage bezoekers dat het doel bereikt. Een doel kan zijn:

  • Contact aanvragen
  • Deelnemen aan een cursus
  • Een product kopen
  • Een bepaalde informatie pagina

We zorgen met verschillende technieken ervoor dat elke bezoeker zo effectief mogelijk naar het doel wordt geleid. We bereiken gemiddeld een conversie verbetering van 30%

Vindbaarheid te verbeteren

We zorgen ervoor dat uw website beter gevonden wordt op het internet. Door te zoeken naar mogelijkheden om uw website actief te promoten en zichtbaar te maken voor de juiste doelgroep.

Omzet te verhogen uit online activeiten

We zetten verschillende methoden in om ervoor te zorgen dat de omzet uit uw online activiteiten stijgt. Dit kan bijvoorbeeld door adwords, SEO/SEA, bezoeker tracking en affiliate marketing. We leggen u graag uit op wat voor manier u de omzet uit online marketing kunt laten stijgen.

Vrijblijvende analyse

We maken graag een vrijblijvende analyse van uw website om te beoordelen wat u nodig heeft. We laten u zien op welke onderdelen u kunt verbeteren en wat dat u op kan leveren. Vul onderstaand formulier in. We maken het inzetten van de online marketing zo goed mogelijk meetbaar zodat u ziet welke effecten het heeft op uw website. Of neem contact op voor meer informatie.

[toggle_content title=”Gratis analyse aanvragen”] Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen contact met u op. [si-contact-form form=’1′] [/toggle_content]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *