Een goed idee, project of internet concept? Stradas participeert in en ontwikkelt kansrijke concepten. We beoordelen het concept op haalbaarheid en potentie en denken mee met de ondernemer. We bekijken dus of het concept kans van slagen heeft vanuit onze ervaring. Daarnaast kunnen we het concept gaan testen doormiddel van de bouw van (een deel van) het concept.

Voor een vast laag tarief beoordelen wij de haalbaarheid en potentie van het concept. Onderdelen die wij beoordelen:

  • Realistische financiele doorrekening
  • Hoe kan de winstgevendheid worden verbeterd?
  • Hoe groot is de doelgroep/markt, wat is de potentie?
  • Haalbaarheid. Is het niet haalbaar? Wat zijn de stappen en afhankelijkheden
  • Hoe reageert de doelgroep op het idee?
  • Verdienmodel
  • Advies ter verbetering

Via deze beoordeling krijgt u zelf een realistisch beeld van uw concept en kunt u tevens de haalbaarheid van uw concept aantonen bij bijvoorbeeld website bouwers of investeerders. Ook kunnen we een rol spelen bij de verdere optimalisatie, coaching en voortgang van het concept na lancering. We bespreken graag de mogelijkheden vanuit onze ruime ervaring met het opzetten en beoordelen van nieuwe concepten.

Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

0 + 2 = ?