Organisatie advies via de bedrijfsscan

Stradas helpt ondernemers hun doelgroep te bereiken en de omzet en winstgevendheid te verbeteren. We beoordelen uw onderneming met als doel uw doelgroep en meer klanten bereiken en de winstgevendheid van uw onderneming te verbeteren. We scannen uw onderneming in een persoonlijk gesprek en focussen op de grootste verbeterpunten of gaan aan de slag met een door u aangedragen probleem of uitdaging.

Het resultaat telt uiteindelijk, wat we voor u doen:

  • Bepalen wie de doelgroep is en hoe klanten het beste te bereiken;
  • Welke marketing, promotie en acquisitie middelen in te zetten om dit te bereiken;
  • Welke mogelijkheden er zijn om de omzet en winstgevendheid te stimuleren.

In de bedrijfsscan focussen we alleen op de ontwikkelpunten, daardoor is het een betaalbare methode. Gemiddeld is een omzetstijging van tussen de 5-15% haalbaar.

Specifiek probleem oplossen

Wat is op het moment de grootste uitdaging voor uw onderneming?

Laat het ons weten en we komen met een concreet voorstel waarin we aangeven of we u verder kunnen helpen.

Bedrijfsscan

De bedrijfsscan is een methode met als doel om uw onderneming te beoordelen en concrete punten ter verbetering aan te dragen. We bespreken met u de huidige bedrijfsstrategie en welke producten u aan welke doelgroepen aanbiedt en doorlopen stap voor stap met u de bedrijfssituatie. We gaan vervolgens dieper in op de onderwerpen die volgens ons in uw geval de grootste ontwikkelpunten zijn voor uw organisatie.

Deze beoordelen we en hieruit komt ons advies naar voren. Dit advies is erop gericht om uw onderneming beter in staat te stellen om de doelgroep te bereiken, de juiste marketing en promotie middelen en kanalen te gebruiken en de winstgevendheid te verbeteren. We hebben ruime tijd aan de bedrijfsscan gewerkt en weten uit ervaring met andere opdrachtgevers dat het werkt. Met onze methode besparen opdrachtgevers kosten en kunnen in relatief korte tijd grote verbeteringen worden doorgevoerd.

Waarom Stradas?

Stradas beoordeelt uw bedrijf met een heldere blik. We hebben een analytische achtergrond en zien snel verbeteringen en kansen in het oplossen van problemen en het bereiken van de juiste doelgroepen.

We vertellen u graag meer over onze methode en wat we voor u kunnen betekenen. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

[toggle_content title=”Meer informatie”] Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen contact met u op. [si-contact-form form=’1′] [/toggle_content]