E learning

E-Learning kan op verschillende manieren worden opgezet. Om een nieuwe dienst/product te ontwikkelen, interactie met bezoekers te krijgen, of als extra dienstverlening.

Hoe werkt het?

U levert een bestand aan met de informatie, uitleg, video’s, vragen en juiste antwoorden (evt. een score per vraag aangeven). Stradas integreert dit in een e-learning module. Het is ook mogelijk om deelnemers uit te nodigen en periodiek de nieuwe cursus te laten toesturen.

Deze module toont de bezoeker de informatie die deze moet inlezen. Dit kunnen video’s zijn, audio, tekst instructies en beelden. Vervolgens worden daar een aantal vragen over gesteld of een test afgenomen. Of wordt de bezoeker gevraagd een aantal open vragen in te vullen die na afloop automatisch worden toegestuurd.

Deze module kan in elke website worden geïntegreerd. De bezoeker krijgt direct na het invullen van de test de uitslag te zien met een score en een email met aanvullende informatie (bijvoorbeeld een begrippenlijst) indien gewenst. U ontvangt een email met de ingevulde gegevens (incl. contact gegevens), dit wordt tevens in een database opgeslagen. Een versimpeld voorbeeld vindt u hier.

Voordelen:

  • In elke website te integreren,
  • Scores, interactie, open vragen, opdrachten etc. te integreren
  • Scores per vraag te bepalen, maatwerk, automatische emails en uitnodigingen laten verzenden
  • Aanleveren van word/pdf bestand waarna de e-learning module wordt opgezet

Meer informatie?

[si-contact-form form=’1′]