[two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]Als administratiekantoor of accountantskantoor is het werven van nieuwe klanten van groot belang. Een klant die tevreden is blijft als het goed is jarenlang klant.

Veel administratiekantoren zetten advertenties in een lokaal blad, plaatsen af en toe iets op Facebook of sluiten zich aan bij een vergelijkingswebsite. Maar zonder een duidelijke richting en marketing strategie zijn het slechts “lucky shots” als er klanten vandaan komen.

Als er vanuit de klant wordt geredeneerd kan er in elke fase van het proces (Bekendheid, oriëntatie, afweging van alternatieven, directe actie en loyaliteit) het juiste middel worden ingezet. Zo kan het best zijn dat adverteren op Facebook voor uw administratiekantoor een goede oplossing is. Of via Google Adwords. Echter wij zijn van mening dat het hebben van een marketing strategie, en dat consequent blijven uitvoeren de kracht achter structureel nieuwe klanten is.

Whitepaper

Een voorbeeld hiervan is dit artikel. Dat richten wij speciaal op ondernemers die een administratie of boekhoudkantoor hebben. We hebben een whitepaper geschreven voor professionele dienstverleners. Of het nu gaat om een eenmanszaak of een groter bedrijf, voor veel van deze dienstverleners is het vaak lastig om te bepalen hoe alle marketing middelen in te zetten om hun klantenkring uit te breiden.

Is dat ook voor u herkenbaar? Download dan het whitepaper hiernaast. Het is kosteloos en is inclusief een vrijblijvend gesprek over de marketing inzet in uw organisatie.

Over Stradas

Wij denken graag met uw marketingstrategie mee. Om zo te zorgen dat u uw doelgroep bereikt, en dus nieuwe en langdurige klantrelaties opbouwt. U kunt bij ons terecht van marketing strategie en plan tot uitvoering van (online) marketingcampagnes en het opzetten van een nieuwe website.[/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Vraag het whitepaper aan!

[si-contact-form form=’12’][/fusion_text][fusion_text]klanten-trekken-als-dienstverlener[/fusion_text][/one_third]