[one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Vrijblijvend strategie gesprek

Online marketing is inzetbaar voor onder andere naamsbekendheid, het overtuigen van potentiële klanten én het genereren van directe contactaanvragen.

Veel ondernemers zetten een of meerdere mogelijkheden van Online Marketing in. Maar hebben niet nagedacht over de doelen van hun website en marketingcampagnes. Waarvoor willen we de website inzetten? Is het realistisch om 5 nieuwe klanten per maand binnen te krijgen? Is het realistisch om 70.000 mensen te bereiken met een marketingactie? En hoe kunnen we dit allemaal meten? 

Dit soort vragen stellen wij van tevoren, omdat wij de nodige kennis en ervaring in uw branche hebben op het gebied van Online Marketing. Bent u ook benieuwd of er voor uw onderneming meer resultaat uit uw Online Marketing te behalen valt?

Ga dan eens met ons om tafel in een vrijblijvend strategie gesprek. Daarin kunnen we al snel erachter komen wat u echt wilt bereiken met uw bedrijf online. En welke stappen en middelen er nodig zijn om dat te bereiken.

[/fusion_text][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text][accordian divider_line=”” class=”” id=””]
[toggle title=”Aanvragen” open=”yes”][si-contact-form form=’10’][/toggle]
[/accordian][/fusion_text][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Over Stradas

Stradas helpt ondernemers met het verbeteren van hun (online) marketing. Denk daarbij aan het beter vindbaar maken van websites, zoekmachine optimalisatie, het inrichten van Adwords campagnes, promotiecampagnes en het optimaliseren van websites en het maken van een online marketing plan.

Dit doen we op basis van de doelstellingen van de onderneming. Met een bedrijfskundige achtergrond en veel ervaring in verschillende branches kunnen we een plan maken dat aansluit op de doelstellingen, of deze doelstellingen uitdaagt en verlegt.

PartnerBadge-Horizontal[/fusion_text][/one_third]