Cursus online marketing bij Stradas

De cursus online marketing is erop gericht om je website zo effectief mogelijk in te zetten om inkomsten en bezoekers aantallen te verhogen. Aan het einde van de cursus weet weet je voor je website hoe je:

 

  1. Meer bezoekers naar je website kunt trekken oa. dmv. SEO technieken
  2. Hoe je adwords/facebook advertenties kunt inzetten
  3. Hoe je de Google Analytics statistieken van je website kunt inzien en kunt interpreteren voor een hoger conversie
  4. Hoe je meer omzet uit je website kunt halen door de verschillende verdienmodellen en hoe je die op je website kunt toepassen
  5. Inzet Social Media en eventuele eigen specifieke vragen kunt oplossen

 

De cursus is online te volgen door elke week vanaf je computer 1 uur in te loggen, mee te kijken en evt. vragen te stellen. Daarnaast krijg je cursusmateriaal dat je van tevoren kunt bestuderen. In elke online bijeenkomst behandelen we een onderwerp dat we aan de hand van een werkelijk voorbeeld demonstreren. Je krijgt tevens gelegenheid direct vragen te stellen en de resultaten te zien.
De cursus duurt 5 weken. Je krijgt 5 online bijeenkomsten die je kunt bijwonen en van tevoren het cursusmateriaal. De groepen zijn nooit groter dan 15 personen. De kosten van de cursus bedragen € 175 ex. BTW.
 

Het enige dat je nodig hebt is een computer of laptop. Je krijgt van ons de login gegevens ruim voor de eerste sessie. Daarin kun je live meekijken en luisteren met de cursus en vragen stellen.

 

In onderstaand formulier kun je de startdata bekijken en tegelijk aanmelden: